duminică, 27 decembrie 2009

Eva si lumea intre doua sarbatori

Lumea e intre sarbatori. Si starea asta de undeva la mijloc ma induce in eroare. Pe strazi, daca vezi cateva masini, iar in cartier e liniste. Liniste de vacanta.
Asta pana patrunzi in aria supermarketurilor! Parcarea era azi arhiplina. Da, pe ploaia aia mocaneasca, de octombrie, abia daca am gasit un loc de parcare rezonabil. Mai ceva ca inainte de Craciun... Inauntru, forfota mare, cozi la case, oameni impingand cosuri, umplute pana la refuz. Clar, romanul e devorator de mancare...

In tot acest timp, in lumea asta intre doua sarbatori, s-a nascut Eva. Am vazut-o azi, la veritabila varsta de... o zi. E frumoasa, mica si roz. Seamana cu Oana. Dar are, in plus, gropite. Asta cand face mutrite... E incredibil ce mimica poate avea un copilas de doar cateva ore, care inca nu-si poate deschide ochisorii, dar care strange pumnii, parca si ea mirata de puterea manutelor ei. Dar mai multe o sa povesteasca mama Evei, pe blog. Poate si poza aia cu caciulita Mosului, Oana?:)
Eva s-a nascut a doua zi de Craciun. A fost cadoul Mosului, pentru Oana si Robert. I-am lasat pe toti trei, fericiti, la spital. Se descopera unii pe altii, ei la fel de timizi ca si ea...
Sa aveti o viata frumoasa!

8 comentarii:

  1. E un cadou de care se vor bucura o viata intreaga... Ferice de ei! ;) Sa le traiasca!

    RăspundețiȘtergere
  2. Cu siguranta e cea mai mare bucurie pentru un om si pentru o familie!!Sa le traiasca si sa fie sanatoasa ca asta e cel mai important.
    Mi-as dori si eu copii,sper sa aflu si eu cum e acel sentiment cand ai un copil.
    Cat de sensibila esti Simo!Iti plac copiii si tie se vede.
    O noapte buna sa ai.

    RăspundețiȘtergere
  3. Un copil reprezinta implinirea deplina a unei femei, liantul unui cuplu, continuitate, speranta si iubire.

    RăspundețiȘtergere
  4. Un cadou minunat! La Multi Ani!

    RăspundețiȘtergere
  5. Oamenii, sunt devoratori de mancare si din pacate, majoritatea isi hranesc doar trupul, nu si sufletul.

    RăspundețiȘtergere
  6. Felicitari lui Oana si Robert! Sa le traiasca micuta Eva si impreuna sa aiba numai bucuri !
    Nu-i cunosc dar, nasterea unui copil reprezinta in opinia mea fericirea maxima care o putem atinge si despartirea de cei dragi, tristetea nemarginita.
    Parinti tai sunt tineri, iar succesul tau profesional cu siguranta le aduce mandrie si satisfacti dar, o "micuta Eva" ar aduce in casa voastra o lumina mai mare ca soarele si despartirile ar fi mai usoare pentru ca, atunci ar fi cu adevarat impliniti.

    RăspundețiȘtergere
  7. Simona iti doresc UN AN NOU FERICIT! LA MULTI ANI!
    Cu stima Octav!

    RăspundețiȘtergere
  8. Multumim de scriere. Abia azi am vazut. O sa scriu. :)

    RăspundețiȘtergere