duminică, 13 decembrie 2009

Trezireaaaaaa

Duminica dimineata... Cum e sa te trezesti cu niste bubuituri ingrozitoare in usa?! Si sa suni, de parca as fi ars blocul cu totul?... Iti spun eu: ingrozitor!
Urmarea? Durere cumplita de cap.
Si muncesc azi...
What a lovely day...

13 comentarii:

  1. Sunt sigura ca nici nu ne vom da seama ca te doare capul! Important e sa zambesti, no matter what... Oricum, mult succes! ;)

    RăspundețiȘtergere
  2. Elena, o sa-mi treaca, pana atunci:) ma ocup de asta:))

    RăspundețiȘtergere
  3. probabil era un telespectator grijuliu care nu voia sa intarzii la jurnalul de la 7

    RăspundețiȘtergere
  4. Se poate si mai rau; de pilda, cum am patit eu - sa te trezesti mai bine de patru luni la rand, cu zgomote de pereti care se prabusesc, muncitori urland unul la celalalt, si sunete asurzitoare produse de tot felul de aparate de lucru. De un astfel de "spectacol" am avut parte in fiecare dimineata. "Protagonisti" - vecinii care si-au reconditionat intreg apartamentul, fara a avea macar aviz de la Primarie! Asa e la noi, din pacate! Doar unii sunt "privilegiati"...

    RăspundețiȘtergere
  5. Pentru o chestie de genul asta era sa-mi bat administratorul din bloc. Dupa o noapte de "priveghi"petrecuta intr-o carciuma din bucuresti unde se asculta muzica la maxim de o simti inca vreo 2-3 zile in stomacstimabilul meu administrator de bloc a avut amabilitatea de a bate si suna la usa pret de 1-2 minute pe la 9 jumate dimineata pentru a ma anunta ca tocmai schimbase becul pe palier,a scapat ieftin. Eu injurandul si el fugind pe scari in jos cu scaunul in mana.Totusi sa dovedit a fi un om cu bun simt pana la urma, timp de cel putin o saptamana dupa,m-a evitat in mod constant.Asa ca te inteleg si sunt alaturi de tine in greaua incercare prin care esti nevoita sa treci:trezitul de dimineata cu bubuituri in usa. Rezista! nu esti singura :)

    RăspundețiȘtergere
  6. Nu cred ca era Mos Nicolae. Era administratorul si vroia banii la fondul de rulment. :)

    RăspundețiȘtergere
  7. Simona te astept pe la mine ca e liniste.

    RăspundețiȘtergere
  8. Pun pariu ca erai si obosita!Cum a fost seara de sambata?

    RăspundețiȘtergere
  9. numai in romania se poate intampla asta fiindca oamenii accepta aici in italia unde locuiesc eu cand au trebuit astia sa schimbe un stalp de telegraf in fata casei mele mi-au lasat cu 2 saptamani si respectiv o saptamana inainte instiintare politicoasa cerandu-si scuze si semnata de compania respectiva in caz ca erau insuportabili sa stii unde sa suni si sa reclami,civilizatie!

    RăspundețiȘtergere
  10. Macar daca era sufletul pereche....ziua era altfel. Cred ca iti luai liber si ne scriai din Patagonia.
    Cu drag, respect si sinceritate al Dvs sclav al zambetului...

    RăspundețiȘtergere
  11. Ma gandeam la sufletul pereche....cum ar fi fost sa te trezeasca simpla lui prezenta la usa ? Sa-l simti, sa te trezesti, sa te duci spre usa ametita de somn dar si de prezenta lui, sa-i deschizi usa, sa-l iei in brate si sa-l ti ptr tine pret de o vesnicie...cum ar fi fost ? Imagineaza-ti !

    RăspundețiȘtergere
  12. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere